Aanbod in evementen

BEDRIJFSEVENEMENTEN | ARTIESTEN | WORKSHOPS | MUZIEK IN DE KLAS | KINDERFEESTJES

MiXin'Music werkt met zelfstandigen die meer kunnen dan lesgeven alleen. De meeste aangesloten zelfstandigen werken dagelijks als artiest, muziekdocent in het reguliere onderwijs en organiseren dikwijls muziekgerelateerde workshops. Voor vrijwel elke gelegenheid biedt MiXin'Music een muzikale aankleding van het evenement.

Onderaan deze pagina kan je via het formulier een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen voor jouw evenement.

Wij bieden onder andere:


Bedrijfsevenementen

Teambuilding, samenwerking, acceptatie, plezier. Dat staat bij MiXin'Music voorop bij bedrijfsevenementen. Voor groepen vanaf 10 personen is het mogelijk om voor bedrijven een muzikaal evenement te beleven. MiXin'Music biedt de muzikale bedrijfsuitjes aan zowel op eigen locatie als op de door u geselecteerde locatie. Klik hier voor meer informatie over de mogelijke muzikale bedrijfsuitjes van MiXin'Music.


Artiesten

Op zoek naar een mooie muzikale invulling van uw privé- of bedrijfsfeest? Op zoek naar een spetterende show om uw feest onvergetelijk te maken? MiXin'Music heeft een groot aanbod aan artiesten in huis. Wij denken graag met u mee: een klassiek strijkje voor bij een diner? een jazz band voor de swing tijdens uw borrel? een spectaculaire muzikale show om uw feest mee te openen of af te sluiten? Klik hier voor het aanbod van artiesten vanuit MiXin'Music.


Workshops

De workshops van MiXin'Music zijn ideaal in te zetten bij elke gelegenheid. 'Doen!' is hierbij ons motto, dus geen moment dat men zich zal vervelen! Via een muzikale weg biedt MiXin'Music workshops van tenminste 1 uur om iedereen muziek optimaal te laten ervaren. Ideaal om in te zetten als variatie tijdens een privéfeestje, op kantoor, vrijgezellenfeest. Klik hier voor meer informatie over de muzikale workshops van MiXin'Music.


Muziek in de klas

Veel docenten van MiXin'Music zijn 1e en 2e graads bevoegd als vakdocent 'Muziek' en hebben veelal ervaring met het lesgeven aan grote klassen. In plaats van zitten op je stoel en luisteren naar de docent, biedt MiXin'Music interactie met de leerlingen om het muziek maken zelf te laten ervaren. De muzieklessen worden aangepast aan de leeftijdsgroep. MiXin'Music blijft altijd zo dicht mogelijk bij de hedendaagse beleveniswereld van de kinderen.


Kinderfeestjes

Zingen voor de jarige? Dat is veel leuker met live muziek! Eigen instrumenten maken, muzikale spelletjes spelen, zelf een instrument leren bespelen. Dat wordt nou eens een muzikaal verjaardagsfeestje! MiXin'Music biedt muzikale kinderfeestjes aan op eigen locatie of op de door u geselecteerde locatie. Mogelijk voor groepen vanaf 8 kinderen tussen de 6 en 15 jaar oud. Klik hier voor de mogelijkheden van onze kinderfeestjes.


MiXin'Music biedt maatwerk. Heb je iets voor ogen wat niet in ons standaard aanbod staat, waar wij wel van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op!