Artiesten

Artiesten

Elektrisch Violiste Mi SunVUL JE FEEST MUZIKAAL IN

Een spetterende elektrische vioolshow om het feest mee te openen... Een jazzkwartet voor wat swing tijdens je borrel... Een klassiek strijk ensemble tijdens een chique diner... MiXin'Music werkt met veel professionele en bekende artiesten samen. Voor elk feest bieden bij een spetterend muzikale aankleding om uw feest onvergetelijk te maken!

De artiesten van MiXin'Music zijn allen conservatorium geschoold en werken in het dagelijks leven als professionel artiest wel nationaal als internationaal. Velen van hen zijn bekende gezichten in de muziekwereld en allen hebben ze op hun eigen vlak verschillende mijlpalen behaald. Hieronder een overzicht van het aanbod te boeken artiesten van MiXin'Music:


Elektrisch violiste Mi Sun

Elektrisch Violiste Mi Sun Hiltermann

Bekend van RTL4 programma's Holland's Got Talent en Beat the Best

Met haar spetterende 10-15 minuten durende Vanessa Mae-like show is Mi Sun absoluut een hoogtepunt voor uw feest! Met haar elektrische viool speelt ze een opzwepend cross-over repertoire. Inzetbaar als opening, afsluiting of hoogtepunt. Een show om nooit te vergeten!

Te boeken vanaf 300,00 EUR, excl. 6% BTW.


Kick Some JazzKick Some Jazz

Het Jazz Kwartet voor een ontspannen sfeer tijdens een borrel of diner! De vier heren van Kick Some Jazz weten uw feest wat extra kick te geven!

Te boeken vanaf 600,00 EUR, excl. 6% BTW.


DJ met live artiestenDJ met live artiest

Alleen een DJ is zo gewoon. Boek er eens een live artiest mee die mee improviseert op de beats van de DJ! Succes gegarandeerd! Haal meer uit je feest en boek een violist, bassist, percussionist, saxofonist, trompettist, zanger of MC bij. Ook kunt u meer van onze artiesten gelijktijdig inzetten. Onze artiesten kunnen met elke DJ meespelen. Heeft u nog geen DJ? Geen nood, ook DJ's kunnen we vanuit MiXin'Music voor u regelen.

Te boeken vanaf 200,00 EUR, excl. 6% BTW.


Double Time!Double Time!

Viool, zang, piano, gitaar... Arjan en Mi Sun van duo Double Time! weten het ideaal te combineren! In een repertoire van klassiek tot pop tot jazz is Double Time! ideaal inzetbaar tijdens kleine privé aangelegenheden zoals privéfeestjes, maar ook tijdens bruiloften of begrafenissen. In een kleine akoestische setting brengt dit dynamische duo u een muzikale sfeerbeleving. Gewoon als achtergrond muziekje, als concertje of zelfs met pakkende meezingers!

Te boeken vanaf 200,00 EUR, excl. 6% BTW.


Aan deze pagina wordt nog gewerkt. Meer komt spoedig online.


MiXin'Music biedt op maat werk. Heb je iets voor ogen wat niet in ons standaard aanbod staat, waar wij wel van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op!