Bedrijfsevenementen

Bedrijfsevenementen

Gezelligheid tijdens een bedrijfsevenement!MUZIEK VERBLIJDT EN VERBINDT

Op zoek naar een onvergetelijk muzikaal avontuur voor uw bedrijfsevenement? Kies dan voor een van de muzikale activiteiten van Muziekcentrum MiXin'Music waar samen komen, beleven met elkaar, positiviteit en gezelligheid voorop staan!

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. MiXin'Music biedt daarom altijd een op maat gemaakt muzikaal evenement wat aansluit bij uw bedrijfsprofiel, gelegenheid en wensen.

Teambuilding middels muziekMiXin'Music biedt bedrijven een muzikaal avontuur en houdt rekening met uw wensen en budget. Onder begeleiding van professionele musici, muziekpedagogen en vakspecialisten zijn er talloze mogelijkheden om uw evenement muzikaal in te vullen.

Het is daarbij mogelijk om naast de muzikale activiteiten bij MiXin'Music meer te boeken. Zo kunt u naast een workshop ook een fotograaf inhuren die uw evenement vastlegt of een cateringbedrijf die de lunch verzorgt.

De muzikale activiteiten zijn mogelijk voor groepen vanaf 10 personen. De activiteiten kunnen plaatsvinden op de locatie van MiXin'Music als wel op de door u gekozen locatie binnen of buiten nederland.


Schrijf en zing je eigen (bedrijfs)lied

Schrijven, zingen, opnemen

Inhoudelijk - Onder begeleiding van professionele musici wordt er gezamenlijk gewerkt aan het (her-)schrijven van een tekst van een bestaand nummer. Nadat de tekst compleet is zal het lied gezamenlijk gezongen worden. De tekst wordt herschreven aan de hand van de door u gekozen thema’s voor die dag, waarbij er rekening wordt gehouden met het bedrijfsprofiel. MiXin’Music zal in overleg met u het geschikte nummer kiezen waarop u zult zingen. Aan de hand van uw keuze wordt vervolgens een meezing-tape gemaakt voor uw evenement.

Maak kennis met een professionele opnamestudioMogelijkheden - Dit evenement is mogelijk voor groepen vanaf 10 tot maximaal 50 man. Afhankelijk van de grootte van de groep worden de groepen verdeeld in kleinere werkgroepen. Deze verdeling mag u uiteraard zelf bepalen. Elke werkgroep mag maximaal 10 man groot zijn. Voor elke werkgroep dient tenminste 1 professionele begeleider vanuit MiXin’Music ingezet te worden.

Duur - Afhankelijk van het aantal te vormen werkgroepen en het gekozen lied duurt dit bedrijfsevenement tussen de 2 tot 5 uur.

Uitbreiding - Dit evenement kan uitgebreid worden met een mobiele opname studio. Nadat het lied geschreven en ingestudeerd is kunnen alle werkgroepen hun deel van het lied opnemen in een professionele mobiele opnamestudio. Vervolgens wordt het lied na afloop van het evenement gemixt en gemastered. U ontvangt binnen 2 weken na afloop van het evenement het eindresultaat (digitaal).

Prijs op aanvraag


Workshops met verschillende instrumentenDe Muziekschool

Inhoudelijk - Leer een muziekinstrument bespelen in 1 middag! Onder begeleiding van professionele muziekdocenten wordt er in workshop vorm gewerkt om direct muziek te kunnen maken op het door u gekozen instrument. Aan het einde van het evenement zal in presentatievorm iedereen voor elkaar korte optredens uitvoeren.

Mogelijkheden - Percussie | Strijkinstrumenten (viool, altviool, cello en contrabas) | Zang | Blaasinstrumenten (saxofoon en trompet) | Piano/Keyboard | Gitaar | “Overal zit muziek in!” | Muzikale spelletjes middag

U kiest voor 1 specifiek instrument(-engroep) of u kiest een combinatie van verschillende instrumenten.

Workshops gericht op een specifiek instrumentWerkwijze - Deze workshop is mogelijk voor groepen vanaf 10 tot maximaal 50 man, de grootte wordt bepaald door het door u gekozen instrumentenpakket. Afhankelijk van de grootte van de groep worden de groepen verdeeld in kleinere werkgroepen. Deze verdeling mag u uiteraard zelf bepalen. Elke werkgroep mag maximaal 10 man groot zijn. Voor elke werkgroep dient tenminste 1 professionele begeleider vanuit MiXin’Music ingezet te worden.

Duur - Afhankelijk van het aantal af te nemen workshops en grootte van de groep, minimaal 2 uur.

Prijs op aanvraag


Lezingen over muziek en het bedrijfslevenMuziek in het bedrijfsleven

Inhoudelijk - De muzikale wereld ligt dichterbij het bedrijfsleven dan men denkt. Via een inspirerende lezing van 60 minuten worden deze connecties uitgelegd en gedemonstreerd en volgen er een aantal activiteiten om deze gelijkenissen te ervaren. Deze activiteiten kunnen gewoon al zittend uitgevoerd worden.

Interactie tijdens de lezing via muzikale activiteitenWerkwijze - In congres-vorm wordt door minimaal 1 professional van MiXin’Music een presentatie gehouden. De grootte van de groep is onbeperkt. De presentatie is afhankelijk van de mogelijkheden van de door u gekozen locatie.

Duur - ± 1,5 uur.Prijs op aanvraag


MiXin'Music biedt op maat werk. Heb je iets voor ogen wat niet in ons standaard aanbod staat, waar wij wel van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op!