Workshops

Workshops

MUZIEK MAKEN VOOR IEDEREEN!

Op zoek naar een leuke activiteit om je feest, evenement of middag mee te vullen? De workshops van MiXin'Music zijn voor iedereen toegankelijk en leuk om mee te maken! De workshops kunnen gehouden worden op locatie van MiXin'Music of op de door u geselecteerde locatie binnen en buiten Nederland. De workshops zijn voor alle leeftijden en worden aangepast op het soort evenement. Of het nou een verjaardags- of vrijgezellenfeestje is, MiXin'Music zorgt voor een muzikale invulling!


Schrijf en zing je eigen (bedrijfs)lied

Schrijven, zingen, opnemen

Onder begeleiding van professionele musici wordt er gezamenlijk gewerkt aan het (her-)schrijven van een tekst van een bestaand nummer. Nadat de tekst compleet is zal het lied gezamenlijk gezongen worden. De tekst wordt herschreven aan de hand van de door u gekozen thema’s voor die dag, waarbij er rekening wordt gehouden met een eventueel thema. MiXin’Music zal in overleg met u het geschikte nummer kiezen waarop u zult zingen. Aan de hand van uw keuze wordt vervolgens een meezing-tape gemaakt voor uw evenement.

Maak kennis met een professionele opnamestudioDe workshop is mogelijk voor groepen vanaf 10 tot maximaal 50 man. Afhankelijk van de grootte van de groep worden de groepen verdeeld in kleinere werkgroepen. Deze verdeling mag u uiteraard zelf bepalen. Elke werkgroep mag maximaal 10 man groot zijn. Voor elke werkgroep dient tenminste 1 professionele begeleider vanuit MiXin’Music ingezet te worden. Afhankelijk van het aantal te vormen werkgroepen en het gekozen lied duurt deze workshop minimaal 2 uur.

Eventueel kan de workshop kan uitgebreid worden met een mobiele opname studio. Nadat het lied geschreven en ingestudeerd is kunnen alle werkgroepen hun deel van het lied opnemen in een professionele mobiele opnamestudio. Vervolgens wordt het lied na afloop van het evenement gemixt en gemastered. U ontvangt binnen 2 weken na afloop van het evenement het eindresultaat (digitaal).

Prijs op aanvraag


Workshops met verschillende instrumentenDe Muziekschool

Leer een muziekinstrument bespelen in 1 middag! Onder begeleiding van professionele muziekdocenten wordt er in workshop vorm gewerkt om direct muziek te kunnen maken op het door u gekozen instrument. Aan het einde van de workshop zal in presentatievorm iedereen voor elkaar korte optredens uitvoeren.

Mogelijkheden:

Percussie | Strijkinstrumenten (viool, altviool, cello en contrabas) | Zang | Blaasinstrumenten (saxofoon en trompet) | Piano/Keyboard | Gitaar | “Overal zit muziek in!” | Muzikale spelletjes middag

U kiest voor 1 specifiek instrument(-engroep) of u kiest een combinatie van verschillende instrumenten.

Workshops gericht op een specifiek instrumentDeze workshop is mogelijk voor groepen vanaf 10 tot maximaal 50 man, de grootte wordt bepaald door het door u gekozen instrumentenpakket. Afhankelijk van de grootte van de groep worden de groepen verdeeld in kleinere werkgroepen. Deze verdeling mag u uiteraard zelf bepalen. Elke werkgroep mag maximaal 10 man groot zijn. Voor elke werkgroep dient tenminste 1 professionele begeleider vanuit MiXin’Music ingezet te worden. Afhankelijk van het aantal af te nemen workshops en grootte van de groep duurt de workshop minimaal 2 uur.

Prijs op aanvraag


Aan deze pagina wordt nog gewerkt. Meer komt spoedig online.


MiXin'Music biedt op maat werk. Heb je iets voor ogen wat niet in ons standaard aanbod staat, waar wij wel van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op!