MUZIEKCENTRUM MIXIN'MUSIC

"Be the mix and do the mix in music!"


MiXin'Music - is in 2014 opgezet door initiatiefneemster Mi Sun Hiltermann, benoemd tot 'Creatieve Ondernemer 2015'. Het doel van het muziekcentrum is om alles wat met muziek te maken heeft onder 1 dak te brengen.

MiXin'Music bestaat uit een collectief van 17 zelfstandige muziekdocenten en -praktijken, gevestigd in Rotterdam - Kralingen Crooswijk. Haar hoofdactiviteit is het verzorgen van muzieklessen in zowel privé- als groepsverband. MiXin'Music biedt daarnaast ter verhuur een kleine zaal met podium met backline en PA-installatie voor bands/ensembles om te repeteren en/of concerten te organiseren.

Naast de muzieklessen staat in de toekomst gepland dat er meer muziekdisciplines onder het centrum zullen vallen. Zo zijn de plannen om naast het huidige aanbod ook bijvoorbeeld een muziekwinkel, opnamestudio's, fysio- en muziektherapie aan te bieden. Alles wat met muziek te maken heeft verenigd onder 1 naam: MiXin'Music.


Onze filosofie:

Het mixen van muziek, maar ook het mixen binnen in muziek... Grenzen zijn er niet bij MiXin'Music: "Be the mix and do the mix in music!"

Muziekcentrum MiXin'Music is een hotspot in Rotterdam waar alles wat met muziek te maken heeft onder 1 dak valt. Gestart in februari 2014 bezet MiXin'Music 7 ruimtes in het pand aan de Weteringstraat 275 te Rotterdam. De ruimtes worden voornamelijk ingezet voor muziekles doeleinden en de 'Kleine Zaal' wordt gebruikt voor allerlei overige (muzikale) activiteiten.