Bij MiXin'Music werken in totaal 3 zelfstandig werkende muziektherapeuten: Mi Sun, Louise en Célia. Onze muziektherapeuten zijn allen afgestudeerd van de Master of Arts Therapies in de richting 'muziektherapie' aan Codarts - Hogeschool voor de Kunsten te Rotterdam. Ze zijn allen opgenomen in het 'Register Vaktherapie' van de Nederlandse Vereniging voor Muziektherapie (NVvMT) en zijn in het bezit van een AGB-code. Onze therapeuten volgen de Beroepscode voor de Vaktherapeutische Beroepen en bij eventuele klachten is het Reglement Klacht- en Tuchtrecht van toepassing.


De NVvMT is als beroepsvereniging aangesloten bij de Federatie voor Vaktherapeutische Beroepen (FVB), Federatie van Beroepsorganisaties in de Zorg (FBZ), European Music Therapy Confederation (EMTC) en World Federation of Music Therapy (WFMT). 


Onze muziektherapeuten werken ook als zelfstandig muziekdocenten bij MiXin'Music. In het menu vind je onder 'lesaanbod' meer over hen als muziekdocent. 


Voor meer informatie over vaktherapieën, zoals muziektherapie, zie deze externe website: https://www.vaktherapie.nl


Mi Sun HiltermannMi Sun Hiltermann

Mijn naam is Mi Sun en ik ben als muziektherapeut in oktober 2021 afgestudeerd van Codarts - Hogeschool voor de Kunsten. Ik ben de oprichtster en eigenaresse van MiXin'Music, een naam waaronder ik een muziekcentrum run, muzieklessen verzorg, optredens doe en sinds januari 2022 nu ook zelfstandig muziektherapie sessies geef. 

Bij mij is iedereen welkom die hulp zoekt op een muzikale, creatieve en speelse manier. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld ondersteuning in persoonlijke ontwikkeling en -processen en sociaal-emotionele hulpvragen. Momenteel begeleid ik mensen van (heel) jong en oud(er), met of zonder indicaties, met hele uiteenlopende hulpvragen. Ongeacht hun verschillen, wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze bij mij een plek hebben gevonden waarin ze spelenderwijs op een creatieve manier op ontdekkingsreis gaan door met muziek bezig te zijn. En ik ben vereerd dat ik hen daarin mag en kan ondersteunen!

Als zelfstandig therapeut sta ik geregistreerd in het Register Vaktherapie en ben ik ook in het bezit van AGB-codes, waardoor je bij mij ook mogelijk je sessies vergoed kunt krijgen via je zorgverzekeraar (check of je aanvullend verzekerd bent!). Wil je nog meer weten over mij? Klik dan hier voor mijn persoonlijke website.

Vraag je je af of ik de juiste therapeut ben voor jouw hulpvraag? Neem dan contact met mij op, dan kunnen we bespreken of het goed zou zijn om een intake in te plannen:

T. 06 - 50 92 93 94 (appen kan ook!)

E. muziektherapie@misunhiltermann.nl


Célia Cortés Manzares

Meer informatie over Célia als muziektherapeut wordt spoedig online geplaatst. Intussen kan je wel alvast rechtstreeks met Célia contact opnemen via de volgende gegevens:

T. +34 659 65 48 71

E. celiace8@gmail.com