Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Kinderfeestje bij MiXin'Music

EEN MUZIKAAL VERJAARDAGSFEEST

"Lang zal hij leven!" met live muziek... MiXin'Music biedt kinderen van 6 tot 16 jaar oud de mogelijkheid om op muzikale wijze hun verjaardag met vrienden en vriendinnen te vieren. Het verjaardagsfeest kan zowel op eigen locatie als bij u thuis plaatsvinden. Kinderfeestjes kunnen geboekt worden vanaf 8 personen.


Gericht op de jarige

Met de kinderfeestjes van MiXin'Music wordt er altijd rekening gehouden met de muzikale wensen van de jarige. Misschien heeft hij/zij wel een favoriete artiest? Een favoriet instrument? Een speciaal lied waar hij/zij leuke herinneringen aan heeft? In overleg wordt de inhoud van het kinderfeestje bepaald om de jarige op die manier een onvergetelijke middag te bezorgen!

Maak je eigen muziekinstrument!

Leuke activiteiten voor iedereen

Naast het zingen worden er verschillende muzikale spelletjes en activiteiten georganiseerd. Zo is er voor ieder wat wils. Maak bijvoorbeeld tijdens het feestje je eigen muziekinstrument! Er wordt wat verteld over de verschillende muziekinstrumenten die er bestaan en om vervolgens het instrumentenspel te spelen. Vorm met zijn allen een orkest om een liedje te leren spelen.


Hoe en wat kost het?

Indien u het feestje van uw zoon of dochter door ons wilt laten invullen zullen we zoveel mogelijk rekening houden met uw wensen en mogelijkheden. De feestjes kunnen zowel op onze eigen locatie als bij u thuis gehouden worden. In overleg zullen we u een vrijblijvende offerte doen toekomen, die rekening houdt met een eventueel gesteld budget.

Via het onderstaande formulier kunt u de offerte aanvragen voor een muzikaal feest!


MiXin'Music biedt op maat werk. Heb je iets voor ogen wat niet in ons standaard aanbod staat, waar wij wel van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op!