Algemeen

Algemene informatie

ZAALVERHUUR


Algemeen

De vernieuwde ‘Kleine Zaal’ van Muziekcentrum MiXin’Music is een ruimte met een oppervlak van 40m2, hoogte van 4,5m en met een standaard ingebouwd podium van 15m2 (20cm hoog) en een grote bank waar je heerlijk op kunt zitten. De zaal kan gehuurd worden door iedereen die een (muzikale) activiteit wil laten plaatsvinden in het muziekcentrum. Dit kunnen bijvoorbeeld repetities zijn voor bands, maar ook het geven van workshops. Ook is de ruimte uitermate geschikt voor het organiseren van kleine 'huiskamer' concerten. Er past een kleine band op en er is plek voor ongeveer 40 mensen publiek.


Condities en faciliteiten zaal

De zaal wordt standaard schoon opgeleverd met de volgende vaste faciliteiten:

- Podium ter grootte van 15m2 (hoogte 20cm)

- 6 klapstoelen

Overige faciliteiten kunnen tegen een meerprijs gehuurd worden. Zie de prijslijst ‘extra bij te boeken opties’ voor meer faciliteiten.


Oplevering na gebruik

De huurder dient de zaal na gebruik achter te laten zoals hij deze gevonden heeft. Dat wil zeggen dat deze schoon achtergelaten dient te worden (afval in de prullenbak, etc.), de spullen in de zaal en de extra gehuurde spullen dienen allen weer heelhuids ingeleverd te worden en middels een inventarisatielijst met de huurder gecontroleerd. Het is verhuurder gemachtigd om bij beschadigingen, veroorzaakt door huurder, door te rekenen aan huurder.


Reserveringen

Reserveringen kunnen zowel telefonisch als per email gemaakt worden. We adviseren minimaal een week van te voren te reserveren. Bij last-minute aanvragen is het niet altijd gegarandeerd dat er plek is. Reserveringen via: 06 - 50 92 93 94 of via contact@mixinmusic.nl.


Reserveringsmogelijkheden

MiXin'Music is gevestigd binnen een woonwijk. Om deze reden kunnen we bands/ensembles met een volledige uitsturing van geluid boven het geluidsniveau van 85 decibel niet tot 's avonds laat laten repeteren. 

Indien je een reservering wilt maken bij MiXin'Music zullen we je daarom vragen wat voor soort muziek jullie als band/ensemble maken alvorens we de reservering kunnen inboeken. Over het algemeen bieden we de volgende mogelijkheden (in de schoolvakanties bieden we meer mogelijkheden):


Ensemble/band: Geluidsniveau van < 85dB*

Ma - voor 13.00 uur of na 20.00 uur

Di - heel de dag

Wo - voor 11.00 uur of na 19.00 uur

Do - voor 13.00 uur of na 20.00 uur

Vr - voor 13.00 uur of na 20.00 uur

Za - heel de dag

Zo - heel de dag


Rock- of metalband (of iets soortgelijks): Geluidsniveau >85dB*

Di - heel de dag tot 20.00 uur

Za - heel de dag tot 20.00 uur

Zo - heel de dag tot 20.00 uur


*85dB is vergelijkbaar met het geluid van:

Wekkeralarm op 0.7 m, haardroger (60-95 dB), rumoerig kantoor, zwaar verkeer (80-85 dB) op 15 m, toilet doorspoelen (75-85 dB), deurbel, rinkelende telefoon, fluitende ketel, gemotoriseerde maaimachine (65-95 dB), machinaal handgereedschap, pneumatisch gereedschap op 15 m, kamermuziekorkestje (75-85 dB), klassieke gitaar van dichtbij

Klik voor meer informatie over geluidsniveau op deze link.


PRIJSLIJST

Zie hiervoor 'prijslijst' in ons menu. De zaalhuurprijzen zijn vrijgesteld van BTW.