DAVID ROCKENFELLER

David Rockenfeller David Rockenfeller - Trompet & Trombone

David Rockenfeller (1969) - begon met piano op achtjarige leeftijd en trompet toen hij negen was. Later is hij ook trombone gaan studeren. Hij is in 1994 Cum Laude afgestudeerd aan het Conservatorium te Rotterdam als docerend en uitvoerend musicus. Sindsdien is David werkzaam als freelance (studio)musicus, componist, arrangeur, dirigent en docent.

Sinds 1993 is hij lid van New Cool Collective, met deze band heeft hij tientallen albums gemaakt waarvoor een Edison, twee radio 6 awards en een gouden kalf werden uitgereikt. Met New Cool Collective is David de hele wereld over gegaan.

Omdat lesgeven een passie is maakt hij bij deze reizen altijd ruimte voor educatie, zo heeft hij masterclasses gegeven in Japan, Indonesie, Zambia, Kenia en Zuid-Africa.

Ook is David is regelmatig gastdocent aan verschillende conservatoria.


David Rockenfeller

De Muzieklessen

Voor kinderen geldt dat zij met trompetles kunnen beginnen als hun voortanden gewisseld zijn.

Vaste onderdelen van de lessen zijn: noten leren lezen, speelhouding, ademhaaltechniek, algemene muzikale ontwikkeling, samenspel en speelplezier.I k gebruik een combinatie van populaire en klassieke methodes.

Voor de al wat gevorderde student zal improvisatie ook een belangrijk onderdeel zijn van de lessen. Denk dan aan kennis van akkoorden, leren spelen op gehoor en ontwikkeling van timing.

Wil je je voorbereiden voor een auditie voor een conservatorium of muziekvakopleiding? David kan je daar helemaal in begeleiden: theorie, gehoortraining, ritmische scholing, improvisatie, kennis van repertoire etc.

Ben je al afgestudeerd maar wil je jezelf nog ergens in specialiseren? Improvisatie of een bepaalde stijl. De keuze is aan jou.David geeft les bij MiXin'Music op:

Donderdag


Neem rechtstreeks contact op met David:

M. 06 - 53 52 83 82

E. dwprockefeller@hotmail.com

Muziekcentrum MiXin'Music

Weteringstraat 275, 3061PN Rotterdam | contact@mixinmusic.nl | KvK-nr.: 53318935