Onze muziektherapeuten

Bij MiXin'Music werken in totaal 3 zelfstandig werkende muziektherapeuten: Mi Sun, Louise en Célia. Onze muziektherapeuten zijn allen afgestudeerd van de Master of Arts Therapies in de richting 'muziektherapie' aan Codarts - Hogeschool voor de Kunsten te Rotterdam. Ze zijn allen opgenomen in het 'Register Vaktherapie' van de Nederlandse Vereniging voor Muziektherapie (NVvMT) en zijn in het bezit van een AGB-code. Onze therapeuten volgen de Beroepscode voor de Vaktherapeutische Beroepen en bij eventuele klachten is het Reglement Klacht- en Tuchtrecht van toepassing.


De NVvMT is als beroepsvereniging aangesloten bij de Federatie voor Vaktherapeutische Beroepen (FVB), Federatie van Beroepsorganisaties in de Zorg (FBZ), European Music Therapy Confederation (EMTC) en World Federation of Music Therapy (WFMT). 


Onze muziektherapeuten werken ook als zelfstandig muziekdocenten bij MiXin'Music. In het menu vind je onder 'lesaanbod' meer over hen als muziekdocent. 


Voor meer informatie over vaktherapieën, zoals muziektherapie, zie deze externe website: https://www.vaktherapie.nl


Mi Sun HiltermannMi Sun Hiltermann

Meer informatie over Mi Sun als muziektherapeut wordt spoedig online geplaatst. Intussen kan je wel alvast rechtstreeks met Mi Sun contact opnemen via de volgende gegevens:


T. 06 - 50 92 93 94

E. muziektherapie@misunhiltermann.nl


Célia Cortés Manzares

Meer informatie over Célia als muziektherapeut wordt spoedig online geplaatst. Intussen kan je wel alvast rechtstreeks met Célia contact opnemen via de volgende gegevens:

T. +34 659 65 48 71

E. celiace8@gmail.com


Louise Ubbels

Meer informatie over Louise als muziektherapeut wordt spoedig online geplaatst. Intussen kan je wel alvast rechtstreeks met Louise contact opnemen via de volgende gegevens:

T. 06 - 29 38 30 38

E. louiseubbels@outlook.com