Muziekkamp

ZOMER MUZIEKKAMP 2020

Een spectaculair muziek3daagse boordevol gezelligheid bij MiXin'Music!


Kamp

MUZIEK3DAAGSE BIJ MIXIN’MUSIC

Van vrijdag 31 juli tot en met zondag 2 augustus 2020 vindt de muziek3daagse plaats bij MiXin’Music aan de Weteringstraat 275. Het team van MiXin’Music organiseert dan een muzikaal dagactiviteitenkamp, waarbij plezier maken met muziek voorop staat. Zo kan je geïnspireerd, vol muziekkennis en met soepele vingers de zomer in!

VOOR WIE?

Het dagactiviteiten kamp is bedoeld voor muziekstudenten op alle instrumenten en niveaus van 7 tot 13 jaar oud. De aangemelde kampers worden verdeeld in groepen die samengesteld worden afhankelijk van het muziekinstrument, leeftijd en niveau. Je kunt je aanmelden als leerling bij een MiXin’Music docent, maar ook leerlingen die ergens anders muziekles volgen kunnen zich opgeven voor het kamp!

Activiteiten


HET PROGRAMMA

Onder leiding van onze te gekke en gediplomeerde docententeam krijg je drie dagen lang tussen 08.30-17.30 uur allerlei activiteiten aangeboden die met muziek te maken hebben. Zo krijg je o.a. les in verschillende instrumenten, ga je aan de slag met songwriting en ga je samen met andere kinderen in een bandje spelen. Muzikale spelletjes zullen er zijn in overvloed! Op de laatste dag organiseren we een concert waar je laat horen met je band/ensemble wat je in die 3 dagen hebt geleerd. Deze avond beginnen we dan uiteraard eerst nog met een gezellig gezamenlijk diner! We zorgen er daarbij voor dat je elke dag bij ons kunt lunchen en dat er genoeg pauzes zijn met wat lekkers te drinken en te eten.

Docenten

KOSTEN

De contributie 150,00 EUR per aanmelding (elk 2e gezinslid is slechts 130,00 EUR). Van deze bijdrage worden de docenten uitbetaald, de huur van de lesruimtes bekostigd, etenswaren geregeld (lunch en pauzesnacks en drinken zijn inbegrepen) en worden de materiaalkosten gedekt. 


AANMELDENGezelligheid

Je kunt je aanmelden voor het kamp via het onderstaande formulier tot 20 juli. We kunnen het kamp alleen starten indien er minimaal 10 aanmeldingen zijn. We laten z.s.m. weten of het kamp wel of niet door kan gaan. 

Hierna volgt een aparte brief met het programma, betalingsprocedure en overige belangrijke informatie.

Lijkt het je helemaal te gek om samen met ons 3 dagen lang te genieten van muziek? Meld je dan snel aan via het onderstaande formulier!

Heb je nog vragen aan de hand van deze brief of wil je nog wat meer weten over de Muziek3daagse? Stuur ons dan even een e-mail met als onderwerp ‘muziekkamp’ naar: muziekkamp@mixinmusic.nl

AANMELDINGSFORMULIER MUZIEK3DAAGSE MIXIN'MUSIC

Door het invullen van het onderstaande formulier ga ik akkoord met de voorwaarden bij inschrijving voor het Muziekkamp van MiXin'Music: