Corona-beleid bij MiXin'Music

Laatste update: 15-12-2020

Bekijk onze nieuwsbrief digitaal: https://mixinmusic.email-provider.nl/web/zlrurzfwb...


Online muziekles bij MiXin'Music van 16-12-2020 t/m 19-01-2021

Bij MiXin'Music hebben we met zijn allen enorm ons best hebben gedaan om verdere verspreiding van het corona-virus onder onze docenten en studenten te voorkomen. Tot op heden hebben we kunnen lesgeven op locatie, zonder iemand te besmetten voor zover dat bij ons bekend is. En dat is te danken aan de prettige en verantwoorde medewerking van onze studenten, ouders/verzorgers van studenten en docenten!


We zouden ontzettend graag onze fysieke 1-op-1 lessen laten doorgaan, maar de stevige aanscherpingen van de corona-maatregelen zijn er niet voor niets. Als collectief voelen we ons verantwoordelijk hierin het juiste voorbeeld te geven door tenminste het verkeer naar onze locatie te verminderen. Daarom zullen alle docenten van MiXin’Music met ingang van woensdag 16 december 2020 tot en met dinsdag 19 januari 2021 overgaan op online muziekles. Onze lokalen blijven beschikbaar voor docenten die niet thuis kunnen werken.


Gelukkig kunnen we jullie in deze moderne tijd dit digitale alternatief bieden. In de eerste lockdown hebben we positieve geluiden ontvangen over onze online muzieklessen. En ook nu staan onze docenten klaar om jullie wederom zo goed mogelijk digitaal te begeleiden in deze periode! Mochten er nog vragen zijn over de (online) muziekles willen we iedereen verzoeken rechstreeks contact op te nemen met zijn/haar docent.


Graag sluiten we dit bericht af met de wens dat iedereen goed en gezond door deze periode heen komt. We hopen jullie na 19 januari weer op locatie te mogen verwelkomen. Alvast een hele fijne kerstvakantie, prettige feestdagen en een goede jaarwisseling,


Het team van MiXin’Music.


Zie voor meer informatie over onze branche en de corona-maatregelen:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/ondernemers-en-bedrijven/culturele-instellingen