Bijzonder Op Maat

Een muzikale beleving

Voor studenten van alle leeftijden met bijzondere zorg en/of behoeften

Mi Sun Hiltermann

Ben jij op zoek naar muziekles en/of muziekbeleving en heb je behoefte aan meer zorg en aandacht dan bij een reguliere muziekdocent? Dan ben je bij MiXin'Music aan het goede adres!

Bij MiXin'Music kan je bij Muzieklespraktijk - Mi Sun Hiltermann sinds 2015 aan de slag om muziekles op bijzonder maatwerk te krijgen. Studenten met een diagnose, fysieke en/of mentale beperking, en/of leerproblemen kunnen bij Mi Sun algemene en/of een gerichte muziekles boeken. 

Mi Sun runt al meer dan 10 jaar een privĂ©-lespraktijk, waaruit onder andere MiXin'Music is gegroeid. Ondertussen heeft Mi Sun een gevarieerd studentenbestand met leerlingen met allerlei verschillende achtergronden. Studenten met dyslexie, dyscalculie, een diagnose binnen het autisme-spectrum en andere speciale zorgbehoeften zijn voor Mi Sun de leukste studenten om mee aan de slag te gaan! Voor de studenten is het een verademing een docent te hebben die zich kan aanpassen aan hun leermogelijkheden en voor Mi Sun is het de leukste manier van lesgeven door het maatwerk dat ze per student kan leveren.

Lees meer over Mi Sun door HIER te klikken.


Muziekles Bijzonder Op Maat

In de sessie kiest de student ervoor om op viool, piano of met de stem/zang gericht muziekles te krijgen. Afhankelijk van de leermogelijkheden van de student leert Mi Sun de vaardigheden stapje voor stapje aan en is het instrument samen met de student het stralende middelpunt van de les. Tijdens de sessie is er ruimte om naast het leren bespelen van het instrument om te praten en te bewegen.

Muziekles Bijzonder Op Maat maakt gebruik van de motivatie van het leren bespelen van een instrument als een derde medium binnen de sessie. Het gebruik van een derde medium kan voor deze studenten een prettige benadering zijn om zo prettiger contact te hebben met Mi Sun.


Muziekbeleving Bijzonder Op Maat

De student luistert in deze sessies samen met Mi Sun naar muziek die hem/haar aanspreekt. Deze muziek wordt live gespeeld door Mi Sun voor de student en wordt uitgevoerd op viool, altviool, piano, zang of met percussie-instrumenten. Tijdens de sessie leert de student zich te richten op de geluiden die hij/zij hoort en deze beleving ook te verwoorden, te verbeelden of (lichamelijk) te uiten. In de sessie is alle ruimte voor de student om ook eigen wensen aan te dragen.

Voor studenten die door fysieke beperking zelf een instrument niet kunnen leren bespelen is muziekbeleving een prettige manier om toch met muziek bezig te zijn. Doordat de meeste muziek live wordt uitgevoerd, kan er altijd aan de wensen van de student voldaan worden.


Belangrijk bericht:

Mi Sun is een ervaren en gediplomeerd musicus en muziekdocente. Sinds september 2018 is zij bezig met een masteropleiding tot muziektherapeut vanwege haar liefde voor het verzorgen van muzieklessen voor de bovengenoemde specifieke doelgroepen. De sessies zijn echter gericht op muziekles & -beleving en zijn geen vorm van therapie

Voor muziektherapie kan je wel bij Mi Sun terecht voor advies bij het zoeken naar een geschikte muziektherapeut.


Neem rechtstreeks contact op met Mi Sun om de mogelijkheden te bespreken:

T. 010 - 260 15 25

M. 06 - 50 92 93 94

E. lespraktijk@misunhiltermann.nl

TARIEVEN PRIVESESSIE MUZIEKLES & BELEVING BIJZONDER OP MAAT

De genoemde tarieven zijn eventueel te bekostigen vanuit de PGB. Neem contact op met Mi Sun om de mogelijkheden te bespreken.


Kennismakingsgesprek:

20 min - Gratis


Intake na kennismaking (vrijgesteld van BTW):

30 min - 20,00 EUR


PrivĂ©sessie (vrijgesteld van BTW):

50 min - 40,00 EUR

90 min - 60,00 EUR