ZANGSCHOOL SUONI

Wil jij op een verantwoorde manier leren zingen? Meld je dan nu aan voor zanglessen van Zangschool Suoni! Of je nu jong bent of oud, beginner of gevorderde, klassieke muziek wil zingen of popmuziek: bij Zangschool Suoni vind je lessen op maat.

Zangles


In de lessen wordt volop aandacht besteed aan het leren van een goede zangtechniek, interpretatie en presentatie. Ook noten leren en improviseren komen aan bod en er is ruime voor jouw persoonlijke wensen. Voor wie wil, zijn er jaarlijks meerdere mogelijkheden om op te treden.

Het is ook mogelijk om een gedeelte van je zangles uit pianoles te laten bestaan. Zo kun je op den duur leren jezelf te begeleiden aan de piano, terwijl je zingt. Voor meer info, ga naar het cursusaanbod.

Meld je dus snel aan voor een gratis proefles!


Muziek met je kind

    

In de cursus ‘Muziek met je kind’ leer je op speelse wijze hoe je samen met je baby, dreumes of peuter muziek kan maken. We zingen, dansen, trommelen, schudden en gebaren, en je kind maakt kennis met verschillende muziekinstrumenten en soorten muziek. De oude kinderliedjes van vroeger komen aan bod, maar ook nieuwe liedjes, te gebruiken in het dagelijks leven.

Ga voor meer informatie naar Muziek met je kind


Zangdocente Marleen de Bruijn

Marleen is sinds 2010 actief als zangdocente in Tilburg en geeft vanaf 2014 ook zanglessen in Rotterdam bij Zangschool Suoni.

Marleen studeerde Klassieke Solozang bij Xenia Meijer aan het Fontys Conservatorium. Ondanks haar klassieke achtergrond, heeft zij zich ook altijd beziggehouden met het zingen van popmuziek. Als zangeres is Marleen vooral actief als sopraan van kamermuziekduo DuoSuoni.

Marleens visie op het lesgeven: “Elke leerling is uniek en leert in zijn eigen tempo. Zingen is erg persoonlijk en ik vind het dan ook erg belangrijk dat een leerling zich op zijn gemak voelt in de les, zodat er met plezier gewerkt kan worden aan een ontspannen manier van zingen.”


Marleen geeft les bij MiXin'Music op:

Maandag en vrijdag


Neem rechtstreeks contact op met Marleen:

M. 06 - 34 83 57 18

E. ZangschoolSuoni@gmail.com

I. www.ZangschoolSuoni.nl


  • Te gekke optredens via MiXin'Music!
    Te gekke optredens via MiXin'Music! Te gekke optredens via MiXin'Music!

Muziekcentrum MiXin'Music

Weteringstraat 275, 3061PN Rotterdam | contact@mixinmusic.nl | KvK-nr.: 53318935