TANJA - drums, slagwerk

TANJA VAN SCHUYLENBURG

Tanja van Schuylenburg

Ik ben als Pop/sessie drummer afgestudeerd in 2011 aan het conservatorium in Haarlem. Sindsdien ben ik voornamelijk actief als drummer en drum docent. In 2007 ben ik begonnen met het geven van drumlessen. Ik heb een aantal jaar op de Nieuwe Binnenweg drumlessen gegeven en geef nu sinds januari 2016 drumlessen bij Mixin' Music op de donderdag. Daarnaast geef ik ook nog drumlessen in Leiden.Wil je meer weten? Kijk eens op mijn website voor meer informatie.


De Drumlessen

Plezier in het muziek maken en het drummen staat boven aan! We gaan tijdens de drumlessen aan de slag met te gekke beats uit verschillende stijlen, leuke en uitdagende fills, we zullen meespelen op jouw favoriete nummer, gaan aan de slag met soleren, maken kennis met het lezen van drumnotatie, zullen ons gaan verdiepen in techniek oefeningen etc.. Als je zelf nog leuke idee├źn hebt of met iets specifieks aan de slag wilt gaan, dan kan dat altijd! 

Naast de reguliere lessen zullen we ook een aantal keer in het jaar een voorspeel moment houden, waar je je vrienden, familie, opa's en oma's voor kunt uitnodigen. Want wat is er nou leuker dan gewoon lekker muziek maken met publiek erbij :)

Kom eens langs voor een gratis proefles! 

Begin je net met drummen, of ben je al een tijdje bezig, wil je je voorbereiden voor het conservatorium of graag wat meer skills leren voor in je band, je bent van harte welkom voor een proefles! Hierna kun je geheel vrijblijvend beslissen of je het leuk vindt om op les te komen.

Tanja geeft les bij MiXin'Music op:

Donderdag 


Neem rechtstreeks contact op met Tanja:

M. 06 - 11 15 67 49

E. info@tanjavanschuylenburg.nl

I. www.tanjavanschuylenburg.nl

prev next