DOUBLE BASS COLLECTIVE - contrabas, basgitaar, klassiek samenspel, bandles, workshops

Over ons

Double Bass Collective, Baslessen voor iedereen!

Beginner of gevorderd, jong of oud, Contrabas of Basgitaar en in alle denkbare stijlen; wij geven de leukste baslessen van Rotterdam!

Double Bass Collective is opgericht door Thomas Pol en Joost Verbakel. Twee bassisten die elkaar kennen uit het professionele muziek circuit en al jaren bevriend zijn. Samen delen zij de mening dat de bassist centraal staat in bijna elke muziek vorm denkbaar en willen graag beginnende en gevordende bassisten helpen om deze rol naar perfectie te vervullen. Beiden spelen zelf actief en geven concerten in binnen- en buitenland. Bekend met verschillende muziek stromingen zoals Jazz, Pop, Funk/Soul, klassiek en ze spelen allebei basgitaar.


DOCENT - JOOST VERBAKEL

Joost Verbakel is in 2013 afgestudeerd aan het conservatorium van Tilburg. Hier heeft hij zowel Klassiek als Jazz gestudeerd bij Rob Dirksen, Mark van Rooij en Ludo van der Winkel. Ook heeft hij bijvak basgitaar gevolgd bij Udo Pannekeet. Door zijn interesse in verschillende muziek stijlen heeft hij in vele verschillende orkesten (o.a. Jeugd Orkest Nederland, Nederlands Studenten Orkest, Zeeuws Orkest) en bands (Bora Bora, Frank Windemuller Quartet, David Romanello Quartet, Anne Stockman Quartet en vele andere) gespeeld door heel Nederland (en daarbuiten)DOCENT - THOMAS POL

Thomas heeft zijn bachelor behaald aan Codarts Rotterdam en zijn master aan The University of New Orleans. Momenteel is hij actief in de top van de Nederlandse jazz s

cene en speelt o.a met Benjamin Herman, Musica Extrema en is hij ook actief in de klassieke scene met Pynarello. In 2016 heeft hij z'n debuut album 'In America' uitgebracht. Thomas is gastdocent bij codarts en geeft les aan de vooropleiding in de vorm van ensembles en workshops.
DE MUZIEKLESSEN

Speel plezier staat voorop en de lessen sluiten aan bij jouw muzikale interesses. Techniek en theorie komen ook aan bod, maar staan in dienst van het spelen. Los van goed leren bas spelen ontwikkel je ook spelenderwijs je gehoor, gevoel voor ritme en harmonie (akkoorden). De lessen worden dus afgestemd op jouw muzikale interesse, niveau en leervermogen, en zo kan iedereen een stapje verder komen. We hebben ervaring in bijna alle denkbare stijlen o.a.; jazz, blues, latin, wereldmuziek, pop en klassiek.


Joost geeft les bij MiXin'Music op:

Dinsdag/Woensdag

Thomas geeft les bij MiXin'Music op:Neem rechtstreeks contact op met Double Bass Collective

M. 06 - 30 16 62 42

E. info@doublebasscollective.nl

I. www.doublebasscollective.nl

Stuur ons nu een berichtje voor meer info!

prev next