JOHN - piano

JOHN VISSER

John Visser

John Visser is docent en klassiek pianist.
Hij studeerde aan het Codarts Conservatorium te Rotterdam. Hij begon met het bespelen van de piano toen hij 5 jaar oud was. Op 12-jarige leeftijd werd hij toegelaten tot de Havo voor Muziek en Dans die tevens een vooropleiding was voor het Conservatorium. John kreeg zijn vakopleiding bij pianist Stéphane de May.


John volgde zomercursussen en masterclasses in Zwitserland met afsluitende concerten ter gelegenheid voor het Festival d’Anniviers Classique Musique te Grimentz. Ook heeft hij verschillende masterclasses mogen krijgen van onder andere fortepianist Bart van Oort en ontving hij een spontane masterclass van de van Youtube bekende pianiste Valentina Lisitsa.


John is daar naast actief in de kamermuziek en is pianist in het ensemble Trio Maggiore.
Daarnaast heeft hij een vaste aanstelling in verzorgingshuizen waar hij maandelijks concertjes houdt.
John heeft al jaren leservaring voor zowel privé als groeps/duolessen.
Hij heeft zijn stage doorlopen bij de in Rotterdam bekende muziekinstelling de SKVR.


John geeft voornamelijk klassiek piano onderwijs aan leerlingen met muzikale achtergronden maar geeft ook zeer graag les aan beginners die kennis willen maken met het instrument. John ziet het als een leuke uitdaging zijn leerlingen een stevig muzikale basis te bieden en vind het naast enthousiasmeren belangrijk leerlingen vanaf het begin al kennis te laten maken met solfège en muziektheorie.


John geeft les bij MiXin'Music op:

Maandag


Neem rechtstreeks contact op met John:

M. 06 - 49 85 33 84

E. johnrvisser@live.nl

I. www.muzieklesdelft.nl/john

prev next