JESSE VAN DER HAM

Jesse van der Ham (foto: Diana Beekvelt)

Jesse van der Ham (1989) studeerde bij Ben van Dijk (Bachelor) aan het Conservatorium van Amsterdam en Brandt Attema (Master) aan het Rotterdams Conservatorium, Codarts. In juni 2016 behaalde hij bij Brandt zijn Master diploma met een goed ontvangen recital in de Jurriaanse Zaal van De Doelen. Hiernaast volgde hij lessen bij inspirerende docenten als Stefan Schulz, James Markey, Bart van Lier, Jörgen van Rijen, George Wiegel, Erik van Lier en Martin van den Berg.

In 2009 & 2013 heeft hij de ITA Emory Remington Trombone Choir Competition gewonnen met zowel de tromboneklas van Codarts (2009) als die van het Conservatorium van Amsterdam (2013). Ook was hij finalist in de Donald Yaxley Bass Trombone Solo Competition (2011) en de ITA Quartet Competition (2012) met het Erasmus Trombone Kwartet.

Jesse richtte in 2015 Ensemble Mescolare op waarin hij samenwerkt met saxofonisten Ilse Bies & Stephanie Francke en trombonist Junior Huigen. Met deze bijzondere bezetting wil het kwartet de trombone en saxofoon opnieuw aan het publiek voorstellen en op een unieke manier te laten samensmelten.

Daarnaast speelt hij als remplaçant regelmatig in professionele ensembles en orkesten, zoals de Koninklijke Filharmonie van Vlaanderen, Het Gelders Orkest, Orkest van het Oosten, Philharmonie Zuidnederland, Nederlands Blazers Ensemble en New Trombone Collective.

Naast zijn werk als uitvoerend muzikant is Jesse ook als dirigent verbonden aan Harmonieorkest St. Gregorius Kwintsheul, de Jeugdorkesten van de Harmonie Nootdorp, en het Trombone Koor Westland.


Jesse geeft les bij MiXin'Music op:

Zaterdag

Leskamer 1 (kelder) - Bel 'MiXin-1'


Neem rechtstreeks contact op met Jesse:

M. 06 - 49 98 05 60

E. jessevanderham@gmail.com

Muziekcentrum MiXin'Music

Weteringstraat 275, 3061PN Rotterdam | contact@mixinmusic.nl | KvK-nr.: 53318935