JAHFED - muziekproductie

JAHFED WISMANS

Muziekproductie | gitaar | bas | toetsen

WORKSHOP MUSIC PRODUCTION

Begin je net met muziek productie of wil je graag beginnen maar weet niet waar? In een aantal lessen leer je op basis van jouw favoriete stijl hoe je jouw eigen nummer kunt creĆ«ren, opnemen en mixen. EDM, Trap, Drum n' Bass, Dubstep, Rock, Soul, Singer Songwriter, Regae, of misschien wel je hele eigen genre? Het kan allemaal!

Ook als je zingt of een instrument bespeelt en je dit graag zou willen opnemen en terugluisteren kun je terecht bij de lessen muziek productie. Een professionele studio kan nog een grote en kostbare stap zijn terwijl jezelf terughoren erg goed kan zijn voor je leerproces. Daarnaast is het ook altijd leuk om een opname te hebben om aan je familie/vrienden te laten horen, of voor jezelf. Tijdens deze lessen heb je de mogelijkheid je eigen muziek op te nemen, terug te luisteren en te bewerken tot een volwaardige opname.


Wat leer je?
Tijdens de lessen leer je hoe je vanuit niets een eigen track kunt maken/opnemen. Je leert ook hoe muziektheorie van toepassing is op je opnames en handig kan zijn in je productie. Denk hierbij aan harmonie, akkoordschema's, ritme en groove. Verder wordt ook sounddesign toegelicht. Zowel met synthesizers als door het mixen van de  instrumenten  in je opname en welke instrumenten je. Met gitaar, bas en toetsen kan ik eventueel ook nog tips en uitleg geven tijdens de opnames. Uiteraard kun je het geheel naar eigen interesse invullen!


Voor meer informatie neem contact op of zie: www.jahfedmusic.com


Jahfed geeft les bij MiXin'Music op:

Zaterdag (voor een vragen of een gratis proefles stuur een bericht)


Neem rechtstreeks contact op met Jahfed:

M. 06 - 22 72 22 95

E. jahfed@icloud.com

I. www.jahfedmusic.com