EVELIEN KEESMAAT

Evelien KeesmaatEvelien Keesmaat

Op 11-jarige leeftijd begon Evelien met het spelen van saxofoon. Het zingen was altijd iets wat ze er als vanzelfsprekend bij deed. Tijdens haar Docent Muziek studie aan Codarts verschoof de focus naar de jazz en ging er een wereld voor haar open. Hiermee maakte haar passie voor zang een groeispurt!

In 2010 werd Evelien aangenomen aan het Fontys Conservatorium Tilburg en ze studeert hier nu jazz zang bij Paulien van Schaik.

In januari 2013 bereikte ze de Halve Finale van het Jazz Vocalisten Concours Nederland. Hier werd haar spontane verschijning en aantrekkelijk stemgeluid geprezen.

Momenteel zingt Evelien met haar eigen kwartet, waarmee ze in mei 2013 op Jazz in Duketown stond. Daarnaast zingt ze bij Nieuw Vintage (dinnershows & easy-listening) en richtte ze samen met Mitchell Damen de jazzband A Swingin' Affair op. Tot december 2013 maakte ze deel uit van het Fontys Jazz Choir. Hiermee maakte ze in april/mei 2013 een korte tour door China.


Bandcoaching

Evelien heeft haar ervaring opgelopen in de praktijk maar ook tijdens stages bij de SKVR in bandcoaching. Tijdens deze stage heeft Evelien de kneepjes van het vak geleerd om goed met elkaar te leren samenspelen in allerlei formaties. In de meest uiteenlopende instrument-combinaties weet Evelien op een passende manier bij elke band de juiste richting en stimulans te creëren om een band tot een te laten smelten. Met haar eigen ervaring in het spelen in bands en het begeleiden van groepen is Evelien dé juiste coach om je band op weg te helpen!

Evelien richt zich behalve op bestaande bands ook op beginnende bandjes. Zo kunnen leerlingen van de verschillende praktijken van MiXin'Music zich aanmelden bij Evelien. Aan de hand van de wensen van de leerling, het niveau en de leeftijd zoekt Evelien de juiste match tussen alle aanmeldingen. Zo ontstaan verschillende bezettingen, sommige waarvan je zelfs niet eens dacht dat die instrumenten met elkaar samen konden spelen! Evelien vormt op deze manier dé mix in muziek, alles waar MiXin'Music voor staat.


Evelien geeft les bij MiXin'Music op:

Maandag


Neem rechtstreeks contact op met Evelien:

M. 06 - 29 37 91 81

E. evelienkeesmaat@gmail.com

I. www.evelienkeesmaat.nl

Muziekcentrum MiXin'Music

Weteringstraat 275, 3061PN Rotterdam | contact@mixinmusic.nl | KvK-nr.: 53318935