EVA - cello, zang, koor- en orkestbegeleiding

EVA VAN INGEN

Cellolessen voor jong en minder jong, combinatie zang/piano, piano-beginners, theorieles, blokfluitles en orkest- koorbegeleiding

  

Welkom, fijn dat je kijkt!

Ik ben afgestudeerd muziekdocent (Bachelor of Education in music met een 8) met heel veel ervaring. Ik heb me breed ontwikkeld en geef zang, theorie- en pianolessen. Als freelancer dirigeer ik koren en kinderorkesten en ik sta voor de klas op de middelbare school en de vrije school. Sinds twee jaar studeer ik Barokcello aan het Koninlijk conservatorium in Den Haag.

Mijn ruime ervaring en brede studie zorgen voor een prima basis om jong en oud met wat voor nationaliteit dan ook (sterk Engels onderlegd), in grote groepen, individueel of in band/ensemble-vorm les te geven. Ik heb een brede interesse en leer elk jaar weer een nieuw instrument of een nieuwe stijl beheersen.

Toch blijft de cello mijn grote eerste liefde! Het warme, lage geluid en de grote houten klankkast vallen meteen op. Mijn cello-, zang- en pianoleerlingen zijn nu tussen de 6 en 60 jaar oud.    


Wat ik jou wil leren is vooral muzikaal plezier maken op een verantwoorde manier, want muziek is bedoeld voor iedereen en dat wil ik je graag laten ervaren!


Lespraktijk

 Iedereen is welkom en zal op een persoonlijke manier benaderd worden. Ik heb ervaring met (hele) jonge kinderen, middelbare scholieren maar geef ook vaak volwassenen les: je bent nooit te oud om je kans te grijpen, toch?

In de lespraktijk gaat het om plezier, door praktische voorbeelden en oefeningen de techniek onder de knie krijgen en veel samen muziek maken. We zullen dan ook regelmatig voorspeelmomenten organiseren voor familie en vrienden, om te laten horen wat de leerlingen allemaal kunnen.              

Nieuwe dingen leren gaat altijd het beste op een gezellige, ontspannen en doeltreffende manier. Ik hoop een veilige en inspirerende sfeer te creĆ«ren, elke les weer! Heel belangrijk is dat iedereen kan genieten van de muziek, een goede technische basis helpt je daar enorm bij. Om die op te bouwen gebruiken we bestaande methoden maar krijgen de leerlingen ook oefeningen mee die ter plekke worden aangepast op de behoefte.

Ook voor lessen in muziektheorie of op andere instrumenten kun je bij mij terecht. Heb je altijd willen leren zingen en piano of gitaarspelen tegelijk of apart kan ik je daar ook bij helpen. Je kunt altijd contact opnemen voor meer informatie. 

                                                                                                

Eva geef les bij MiXin'Music op:

Donderdag

Neem rechtstreeks contact op met Eva:

M. 06 - 81 88 30 08           

E.eva_van_ingen@hotmail.com

I. www.evavaningen.com