DE GITAARACADEMIE - klassiek, Flamenco, Zuid-Amerikaans, popDE GITAARACADEMIE

De Gitaaracademie is er voor iedereen. Of je beginner bent of gevorderd, jong of oud, klassiek, Zuid-Amerikaans, flamenco of pop; wij geven je de beste gitaarles van Rotterdam!

We willen gitaarles goed en toegankelijk houden voor iedereen. Of je nou aan een groepsles deelneemt, privéles wilt of een masterclass boekt, wij zorgen voor kwaliteit en mijden kwantiteit. Ons lesaanbod is vanuit de meest effectieve leermethode met zorg voor jou ontwikkeld. Een gitaarles heb je bij ons al vanaf € 23,75 per les en de proefles is gratis!

We informeren je graag over ons lesaanbod en de tarieven

Je kunt je ook direct inschrijven via onze website: www.degitaaracademie.nl of je aanmelden voor een gratis proefles


Wie zijn wij?

De Gitaaracademie, opgericht door Nathasja van Rosse, geeft gitaarlessen in Rotterdam. Voor alle niveaus, alle leeftijden en ieder budget.

De academie heeft haar oorsprong in 2007. Na twintig jaar te hebben gewerkt op diverse muziekscholen en als internationaal artiest en masterclass docent, vond Nathasja het tijd haar droom te verwezenlijken: een gitaaracademie met docenten die, net als zij, van buitengewoon niveau zijn en met integriteit en liefde het spelen op de gitaar willen bijbrengen.

Alle docenten spelen zelf actief en geven concerten en optredens in binnen- en buitenland. Alleen op die manier is het volgens Nathasja mogelijk om enthousiasme en voeling met het vak te behouden. Bij De Gitaaracademie gaat het puur om de muziek en de vreugde van het muziek maken. Anno 2019 presenteren we vol trots een fantastisch en kleurrijk docententeam op verschillende leslocaties en hebben we een prachtige groep leerlingen achter ons staan.

Zoek je een warme, enthousiaste plek om op professionele wijze het musiceren te beoefenen, uit te breiden of te leren, dan ben je bij De Gitaaracademie aan het juiste adres.


Genres

Bij De Gitaaracademie kun je terecht voor vrijwel iedere muziekstijl. Of je nou klassiek, flamenco, Zuid-Amerikaans, blues, pop of rock wilt spelen; wij leren je gitaar spelen.

Klassiek / Nylonsnarig: het meest veelzijdig, klein orkest, talloze mogelijkheden, een perfecte keuze als je nog niet precies weet wat je leren wilt.

Flamenco: afkomstig uit Andalusië en heeft een heel specifieke klank, het is een gepassioneerd, ritmisch genre dat je meevoert in de typische landschappen en het Spaanse temperament.

Pop, rock en blues: het meest populaire van alle muziekstijlen, heel breed genre, van Jimi Hendrix tot BB King en veelal gebaseerd op improvisaties.

Zuid-Amerikaans: omvat de muziek van het enorme continent, stijlen als tango, samba, bossa nova, zowel ritmisch, begeleidend en prachtig solowerk.


De Gitaaracademie geeft les bij MiXin'Music op:

Dinsdag, woensdag, donderdag vrijdag en zaterdag


Neem rechtstreeks contact op met De Gitaaracademie:

M. 06 - 10 40 65 92

E. info@degitaaracademie.nl

I. www.degitaaracademie.nl

prev next