BEATRICE - piano, zang

BEATRICE MILANESE

piano | zang | zangkoor

OVER BEATRICE
Mijn naam is Beatrice en ik ben zangeres, componiste, performer en jazz/pop pianist. Ik ben 27 jaar oud, ik kom uit ItaliĆ« en woon sinds 2018 in Rotterdam.
Na het behalen van mijn vooropleiding jazz piano licentie, heb ik mijn bachelor jazz zang gestudeerd aan het conservatorium van Vicenza. In 2018 ben ik naar Rotterdam verhuisd en in 2021 ben ik afgestudeerd in de masteropleiding jazz zang en jazzcompositie aan Codarts, Rotterdam. Ik heb onlangs een postdoctorale stage bij OAMK (Oulu, Finland) afgerond, waar ik gedurende een semester jazzzang, improvisatie, vocaal ensemble en tweede instrument jazzpiano aan bachelorstudenten heb gegeven.

Over ze lessen:
Wat ik het leukste vind aan lesgeven, is om de studenten enthousiast te zien worden over hun prestaties. Voor mij is het een plezier om deel uit te maken van het proces en ik vind het belangrijk om te laten zien hoe mooi muziek kan zijn.

Ik doe mijn best om de studenten de kamer te laten verlaten met het gevoel dat ze iets nieuws hebben geleerd, dat ze plezier hadden, dat ze de kans hadden om te groeien, nieuwsgierig te zijn, iets te ontdekken. Mijn missie is om ze elke les een beetje meer van muziek te laten genieten.

Lessen die ze geeft bij MiXin' Music:
- Piano
- Zang
- Zangkoor (Elke dinsdag 20.00-21.15)

Mogelijke talen voor de lessen: Italiaans, Engels, Nederlands, Spaans en Frans.

Beatrice geeft les bij MiXin'Music op:

Dinsdag in leskamer 3


Neem rechtstreeks contact op met Beatrice:

M. +39 346 08 75 793

E. bibi.milanese@gmail.com