ANNE - zang (jazz en pop)

ANNE DEN BOER

Anne den Boer

Anne den Boer

Anne is opgeleid aan het Conservatorium Codarts te Rotterdam in de richting zang. Hier heeft zij zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een ervaren docent en uitvoerend muzikant. Ze treedt op met haar eigen band onder de naam Beryl Anne en zingt mee als backing vocalist in meerdere projecten. In 2015/2016 studeerde zij in Londen op The Guidlhall School of Music & Drama waar zij lessen volgde bij o.a. Liane Carroll en Linda Hutchison.


Zangles

Mijn grote passie voor zang en muziek deel ik graag met mijn leerlingen. In de lessen is er aandacht voor de juiste techniek en houding en gaan wij op zoek naar jouw stemgeluid en wat het beste bij jou past om jouw meest persoonlijke instrument te (her)ontdekken en ontwikkelen. We starten steeds met een goede opwarming en oefeningen die jouw probleemzones aanpakken. Wil je een groter bereik, meer controle en ademsteun of wil je gewoon heel graag een half uur je longen openzetten en lekker zingen? Dat kan! Het belangrijkste is dat jij met (nog meer) plezier zingt en met een positief gevoel de deur uit gaat. 


Songwriting 

Schrijf jij je eigen nummers of is dat iets wat je altijd al wilde? Daar help ik je graag mee verder. De lessen songwriting draaien volledig rond het creatieve proces. Hoe vind je inspiratie en hoe zet je die om naar beeldrijke taal en melodie? Hoe creĆ«er je de juiste atmosfeer voor de boodschap die je wil overbrengen? Een les is volledig gefocust op wat jij nodig hebt om jouw liedjes (beter) te maken


Duo lessen 

Wil jij samen met een vriend of vriendin lessen volgen? Dat kan! Geef je samen op, wel zo gezellig! 


Piano 

Ook geef ik piano aan beginners. Zowel de zang als songwriting lessen kunnen worden gecombineerd met piano. Hoe begeleid ik mezelf? Hoe werkt dat met akkoorden? Uiteraard komt hier de nodige muziektheorie bij kijken, aangepast op wat voor jou van toepassing is. 


Anne geeft les bij MiXin'Music op:

Maandag & Woensdag


Neem rechtstreeks contact op met Anne:

M. 06 - 22 22 07 69

E. annehelenamusic@gmail.comprev next