SUZANNE ZIJDERVELD

Harp | Piano (beginners)


  • Gespecialiseerd in diverse stijlen als klassiek, jazz, pop, keltische muziek
  • Docente harp en piano
  • Won in april 2015 de 1e prijs tijdens het Tristan Keuris KamermuziekconcoursMuziekmaken is het leukste wat er is!

Wil jij ook de betoverende klanken van de harp of piano leren kennen? Dat kan!

Suzanne is thuis in verschillende stijlen als klassiek, pop, jazz of keltische muziek.

Plezier en muzikaliteit staan voorop. Door de lesstof op jou als leerling aan te passen, krijg je het muziek maken snel onder de knie.Suzanne als harpiste

Suzanne studeerde af aan Codarts Rotterdam een 8,5. Momenteel is zij bezig met haar master bij Manja Smits aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle.

Om haar muzikale kennis te verbreden volgde ze masterclasses bij o.a. Lavinia Meijer, Erika Waardenburg, Masumi Nagasawa, Park Stickney en Edmar Castenada.

Suzanne geeft solo- en kamermuziekconcerten, o.a. met Duo Fantasia (met violiste Svetlana Pilipenko) en duo Corelli (met mandolinist Ferdinand Binnendijk.)

Ook speelt ze geregeld met orkesten, koren of met andere disciplines als dans of circus.

Als soliste won Suzanne de tweede prijs bij het IJssel Concours en kreeg een Eervolle Vermelding bij het Prinses Christina Concours. Zij is te horen geweest bij Radio 4 en Radio 2.

Suzanne komt met muziekmaken op de mooiste locaties. Zo heeft zij op kastelen gespeeld, in de Bijenkorf, bij mensen thuis of in de dierentuin tussen de nijlpaarden. Ook grote zalen als de Doelen of het Muziekgebouw aan het IJ zijn haar niet onbekend.Suzanne als docente

Suzanne heeft veel ervaring opgedaan als docent. Op haar 14e begon ze al keyboardles te geven. Dit breidde ze uit met theorielessen en harplessen.

Tijdens haar bachelor aan Codarts behaalde zij haar lesbevoegdheid. Sindsdien is ze verbonden Muziekschool de Rover in Hardinxveld-Giessendam en heeft ze invalwerk gedaan bij Mozart Zuidplas. Ook heeft ze lesgegeven aan schoolklassen op de Driestar in Lekkerkerk.


Wilt u alvast een gratis proefles boeken bij Suzanne? Dat kan! Klik op deze link om een gratis proefles aan te vragen of neem direct contact op met Suzanne:


Suzanne is aanwezig bij MiXin'Music op:

Vrijdag


Contactgegevens:

E. sjzijderveld@hotmail.com

T. 06 - 26 21 43 26

I. www.suzannezijderveld.nl