ZOMER MUZIEKKAMP 2017

Een spectaculair muziek4daagse boordevol gezelligheid bij MiXin'Music!

Gezellige groepslessen/workshops!

Een zomer vol muziek!

Van maandag 17 tot en met donderdag 20 juli 2017 vindt de MiXin'Music muziek4daagse plaats aan de Weteringstraat 275 te Rotterdam.

Het team van MiXin’Music organiseert dan een muzikaal dagactiviteitenkamp, waarbij plezier maken met muziek voorop staat. Zo kan je geïnspireerd, vol muziekkennis en met soepele vingers de zomer in!


Het dagactiviteiten kamp is bedoeld voor muziekstudenten van alle instrumenten en niveaus van 7 tot 16 jaar oud. De aangemelde kampers worden verdeeld in groepen die samengesteld worden afhankelijk van het muziekinstrument, leeftijd en niveau. Je kunt je aanmelden als leerling van een MiXin’Music docent, maar ook leerlingen die ergens anders muziekles volgen kunnen zich opgeven voor het kamp! 

Het programma
Het team van MiXin'MusicOnder leiding van onze te gekke en gediplomeerde docenten krijg je vier dagen lang tussen 08.30-17.30 uur allerlei activiteiten aangeboden die met muziek te maken hebben. Zo krijg je in groepsverband hoofdvakles, afgewisseld met spelenderwijs aangeboden muziektheorie, je zult samen met anderen een band/ensemble vormen met wie je een te gek muziekstuk gaat instuderen, muzikale spelletjes zullen er zijn in overvloed en op de laatste dag organiseren we een bonte avond waar je laat horen met je band/ensemble wat je in die vier dagen hebt geleerd. De bonte avond beginnen we dan uiteraard eerst nog met een gezellig gezamenlijk diner! We zorgen er daarbij voor dat je elke dag bij ons kunt lunchen en dat er genoeg pauzes zijn met wat lekkers te drinken en te eten. 
Geef je op voor 1 mei en ontvang 17% korting!
Voor de vroege vogels onder ons hebben we een speciale aanbieding:
Wanneer je je aanmeldt vóór 1 mei ontvang je 17% korting op het inschrijfgeld!

De muziek4daagse van MiXin'Music kost 240 euro per persoon (materialen, lunch, pauzesnacks, drinken en slotconcert zijn inbegrepen). Met vroegboekkorting is dit dus 200 euro!

Indien je een broer of zus hebt die ook mee wilt doen met het kamp kan dat natuurlijk ook! Elk 2e familielid ontvangt 17% korting op het inschrijfgeld.
(Hierbij geldt dat een stapelkorting niet van toepassing is: elk extra familielid ontvangt max. 17% korting, ongeacht of hij/zij voor de datum van 1 mei is ingeschreven.)

Je kan je aanmelden voor het kamp tot en met 15 juni 2017! Daarna moeten echt alle aanmeldingen binnen zijn, zodat we een te gek programma kunnen samenstellen.
Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor het kamp via de website van MiXin’Music tot 15 juni. Klik hier voor de directe link voor het muziekkamp, onderaan deze webpagina vind je het aanmeldingsformulier wat je dient in te vullen voor je aanmelding of surf naar: www.mixinmusic.nl. In de derde week van juni kunnen we dan alvast aangeven of het kamp door gaat of niet. We kunnen namelijk het kamp alleen starten indien er minimaal 10 aanmeldingen zijn.

Nadat we iedereen een bevestiging hebben gestuurd in de derde van week van juni volgt er spoedig een aparte brief met het programma, betalingsprocedure en overige belangrijke informatie. 

Lijkt het je helemaal te gek om samen met ons 4 dagen lang te genieten van muziek? Meld je dan snel aan! 
Meer info?
Heb je nog vragen aan de hand van deze nieuwsbrief of wil je nog wat meer weten over de Muziek4daagse? Stuur ons dan even een e-mail met als onderwerp ‘muziekkamp’ naar: muziekkamp@mixinmusic.nl

We hopen jullie allen deze zomer een muzikaal spektakel te mogen bieden!

Een muzikale groet,

Het team van MiXin’Music